Meri-Lapin Ratsastajat ry.

Säännöt / Hallitus / Liity jäseneksi
Kisapalvelu - Kipa
Suomen Ratsastajainliitto | Kisapalvelu - Kipa | Hippos | Evira - Hevoset |
subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link

Valmennukset

Koulu- ja estevalmennukset sekä ratsastustunnit


Meri-Lapin Ratsastajien syventävät lajivalmennukset ovat tarkoitettu juuri Sinulle, joka haluat kehittää ratsastustaitoasi pitkällä tähtäimellä ja/tai olet kiinnostunut kilpailemisesta.

Järjestämme valmennuksia este- ja kouluratsastuksessa eri tasoryhmissä. Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita saamaan lisäoppia! Säännöllisesti tallimme valmentavia ratsastuksen ammattilaisia ovat Salla Salkola (kouluratsastus), Katariina Pajari (koulu- ja esteratsastus) ja Päivi Granat (esteratsastus). Järjestämme kiinnostuksen mukaan myös muita valmennustapahtumia. Myös muiden ratsastusseurojen jäsenet ovat tervetulleita!

Järjestettävistä MeLaRa:n valmennuksista tiedotamme tallin ilmoitustaululla ja Facebookissa ryhmässä MeLaRa. Meri-Lapin Hevospalvelu vuokraa opetushevosia ja -ponejaan seuramme jäsenille ja ratsastustuntioppilailleen valmennuksiin, kysy lisää ratsastustuntisi ohjaajalta tai Katariina Pajarilta Meri-Lapin Hevospalvelusta.

Valmennusten hinta on yleensä jäsenille 1 pv/50 euroa, 2 pv/90 euroa, yksityistunnit: 1h/120 euroa, puoli tuntia/60 euroa.
Ei-jäsenet: 1 pv/60 euroa, 2 pv/100 euroa, yksityistunnit 1h/140 euroa, puoli tuntia/70 euroa. Tarkista hinta AINA valmennuksen ilmoituksesta!

Valmennuksien maksuohjeistus:
MeLaRa:n järjestämät valmennukset maksetaan suoraan seuran tilille ENNEN valmennusta.
Tilinumero: IBAN: FI34 5475 0020 0638 76 BIC: OKOYFIHH
Viite: oma nimi/valmentajan nimi + pvm jona osallistut valmennukseen.
Tulosta mukaan kuitti maksusuorituksesta. Mikäli et pysty tulostamaan kuittia, lähetä se sähköpostilla satu.angeria@gmail.com tai puhelimella valokuvana rahastonhoitaja Satu Angerialle (0400 104974). Ilmoittautumiset ja maksut ovat sitovia. Maksut palautetaan ainoastaan sairastapauksissa. Valmennukset on aina maksettava etukäteen ja osallistumisoikeus on kuittia vastaan.

Ratsastusseurallamme on käytössä talkoopassi. Kerättyäsi kuusi (6) leimaa passiin se oikeuttaa 20 euron alennukseen MeLaRan järjestämästä valmennuksesta. Vähennä passin arvo 20 euroa valmennuksen hinnasta ja toimita täytetty passi valmennukseen. Maneesin seinällä on muovitasku, johon kerätään kuitit maksetuista valmennuksista. Mikäli maksat valmennuksen tai sen osan talkoopasseilla, tuo passit myös ko. muovitaskuun. Merkitse maksukuittiin passien määrä. Passeissa tulee olla valmiiksi täytettyjä ja niissä tulee olla hallituksen jäsenen kuittaus talkootunneista.

Tulosta 6.10.2017 päivitetty talkoopassi tästä.

Huom. Tallilla järjestetään myös Meri-Lapin Hevospalvelun valmennuksia, joihin talkoopassit eivät käy maksuvälineenä 6.10.2017 alkaen. Hevospalvelun valmennukset maksetaan Hevospalvelulle, ei seuran tilille.

Aikatoivomuksia voi esittää ja ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan, huomioon ottaen kaikkien toivomukset, opetushevosten aikataulut, valmentajan aikataulut, osallistujien määrän jne. joten varauduthan joustamaan aikataulutoiveissa.

MeLaRan kilpailujen ja valmennusten järjestämiskäytännöt


 

Meri-Lapin Hevospalvelu järjestää:

Ratsastustunteja

 


 

© 2005 Meri-Lapin Ratsastajat ry. | Webdesign Paavo Pyrhönen | Yhteystiedot