Kaikista kisatalkootöistä MeLaRan jäsen saa leiman talkoopassiin. Täysi passi (12 leimaa) toimii maksuvälineenä useimmissa valmennuksissa! (arvo 20 €)

MeLaRan käytäntö on, että kisaajat ovat toimihenkilöinä luokissa, joissa eivät starttaa. Esteratsastajat talkoilevat kouluratsastuskilpailuissa ja päinvastoin; se antaa päivän kilpailijoille paremman mahdollisuuden keskittyä omaan starttiin.

Voit ilmoittautua toimihenkilöksi ennen kilpailuja tallin ilmoitustaululle olevaan listaan tai Facebookin päivitykseemme. Leimaan oikeuttavia talkootehtäviä ovat myös esim. ennen kilpailuja järjestettävät siivous-, pystytys ja järjestelytalkoot sekä kilpailujen jälkeinen purkutyö. Kaikkiin tehtäviin annetaan tarvittava koulutus ja tehtävät mitoitetaan kokemuksen ja iän mukaan. 

Myös ratsastajien vanhemmat ovat tervetulleita talkoilemaan. He voivat kerätä perheenjäsenensä talkoopassiin leimoja. Talkoopassissa olevan tehtävän voi kuitata hyväksytyksi MeLaRan hallituksen jäsen. Se kannattaa tehdä jo kilpailupäivän päätteeksi, ettei se unohdu! Passi on voimassa yhden vuoden ajan.

Talkoopassin käytöstä tehdään työkorvauksen työilmoitus Tulorekisteriin. Tätä varten talkoopassia käyttäessä pitää toimittaa rahastonhoitajalle henkilötunnus sekä työkorvauksen verokortti. Rahastonhoitajan yhteystiedot löytyvät hallituksen sivulta.

Tulosta talkoopassi tästä talkoopassi.