Meri-Lapin Ratsastajien syventävät lajivalmennukset ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat kehittää ratsastustaitoa pitkällä tähtäimellä ja/tai olet kiinnostunut kilpailemisesta.

Järjestämme valmennuksia este- ja kouluratsastuksessa eri tasoryhmissä. Kaikentasoiset ratsastajat ovat tervetulleita saamaan lisäoppia! Seuramme säännölliset valmentajat ovat ratsastuksen ammattilaisia. Järjestämme kiinnostuksen mukaan myös muita valmennustapahtumia. Myös muiden ratsastusseurojen jäsenet ovat tervetulleita MeLaRan valmennuksiin!

Järjestettävistä MeLaRa:n valmennuksista tiedotamme Facebookissa ryhmässä MeLaRa. Meri-Lapin Hevospalvelu vuokraa opetushevosia ja -ponejaan seuramme jäsenille ja ratsastustuntioppilailleen joihinkin valmennuksiin. Kysy lisää ratsastustuntisi ohjaajalta tai Katariina Pajarilta Meri-Lapin Hevospalvelusta. Hevosvuokra valmennuksista maksetaan Meri-Lapin Hevospalvelulle. Seura maksaa jäsenten tilavuokran Hevospalvelulle, ratsukot eivät sitä maksa itse MLHP:lle.

Valmennusten hinta löytyy MeLaRan valmennusilmoituksesta Facebookissa. 

Valmennuksien maksuohjeistus

MeLaRa:n järjestämät valmennukset maksetaan suoraan seuran tilille ENNEN valmennusta.

Tilinumero: IBAN: FI34 5475 0020 0638 76 BIC: OKOYFIHH

Laita tilille menevään suoritukseen viitteeksi: ratsastajan nimi/valmentajan nimi + pvm jona osallistut valmennukseen.

Jos maksat osan valmennuksen hinnasta tilille ja osan kuittaat talkoopasseilla, laita molempiin merkintä asiasta. Lue lisää talkoopassista.

Ilmoittautumiset ja maksut ovat sitovia. Maksut palautetaan ainoastaan sairastapauksissa. Valmennukset on aina maksettava etukäteen.